smile

Smile today, cry tomorrow. (Read this every day)

Ik hou wel van quotes met een positieve inslag. Nou is de grens tussen een quote waar je jeuk van krijgt en een quote waar je het warm van krijgt vrij klein.

Every day may not be good, but there is something good in every day.

Jeuk.
Plus, daarbij heb ik dagen meegemaakt die gitzwart waren. Als iemand me toen om de oren had geslagen met deze quote, was de kans op een vuistslag erg groot.

Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning how to dance in the rain.

Warm.
Vandaag was weer een dag om te dansen in de regen. Vandaag was de dag van het kerstdiner op de school van mijn zesjarige. Hij had er naar uit gekeken! In het donker naar school, iedereen had een waxinelichtjeshouder geknutseld én hij mocht mini pizzaatjes meenemen. En mini pizzaatjes zijn zijn lievelings. Helaas is hij weer eens geveld door één of ander virus en moest ik hem vanmorgen de boodschap brengen dat hij niet naar het kerstdiner kon gaan. Het resultaat was een zeer teleurgesteld jongetje, maar te ziek om zich daar te lang verdrietig om te voelen.

Mooi niet dat ik hem een kerstdiner door zijn neus laat boren! Dat leren dansen in de regen hebben we al een tijdje onder de knie en dus hebben we een kerstdiner mét mini pizzaatjes en 100 waxinelichtjes georganiseerd bij ons aan de keukentafel.

100 waxine lichtjes, tig mini pizza’tjes en een disco op fijne kerstmuziek, simply having a wonderfull christmas time. Omdat je zou denken dat onze pech nou toch wel een keer op moet zijn, kocht ik ook voor iedereen een kraslot. En wat denk je? Won die kleine lucky basterd zomaar even vijf euro! Het was een avond waar iedereen van heeft genoten en waar ik het warm van kreeg van binnen.

Ik heb niet één favoriete quote, maar af en toe kom ik een quote tegen die wat met me doet. Als een quote me doet glimlachen, nadenken of mij inspireert sla ik hem meestal op in mijn telefoon.

Smile today, cry tomorrow. (Read this every day.)

No matter how you feel; get up, dress up, show up and never give up.

You had me at merlot.

Drench yourself in words unspoken, live your life with arms wide open. Today is where your book begins, the rest is still unwritten. (Natasha beddingfield)

En dokter Phil heeft toch ook wel een punt met:

Sometimes you make the right decision, sometimes you make the decision right

Wie dit leest is lief.

( met deze kun je eindeloos variëren: is stom, moet koffie zetten, stinkt.)

Maar de meest simpele, allesomvattende quote is:

Just keep swimming.


Ik doe mee met de 30DaysBlogChallengeNl van Hare Maristeit. 30 easy breezy blogonderwerpen die je allemaal in willekeurige volgorde voorbij zult zien komen op mijn blog.  Dit was nummer 2: Favoriete quotes.

blog challenge

Grappig met een vette knipoog, soms tragisch en ontroerend, eerlijk met het hart op de tong, so be gentle.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

mijn ei

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

En man oh man wat is er weinig zeker in mijn leven. Ruim tien jaar samen met de liefde van mijn leven, maar bij ons geen kans op sleur. Never a dull moment, en een toekomst vol mogelijkheden. En al die mogelijkheden geven mij inspiratie voor het schrijven van mijn blogs.

Die zijn soms tragisch en ontroerend, want ik heb nou eenmaal een zoon met extra’s: Extra lief, extra knap, extra slim…en helaas afhankelijk van zijn trachea canule, thuisbeademing en sondevoeding. Zorgintensief zeggen ze dan.

Soms zijn ze vertederend, want ik heb nou eenmaal een uberschattige dreumes dochter.

En soms grappig. Want dat ben ik nou eenmaal. Graag zelf een korrel zout toevoegen, ik hou van overdrijven.

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

Mijn motto, mijn houvast, mijn inspiratie, en de naam van mijn blog. Terugkomend op dat ei: Door het delen van mijn hersenspinsels in de vorm van dit blog, raak ik die dus kwijt. Veel leesplezier en like, share of plaats gerust een reactie. Vind ik leuk.

jouw ei

[contact-form-7 id="350" title="Contactformulier 1"]