Interview in (t)Huis

(t)Huis is het relatiemagazine van het Ronald McDonald Kinderfonds en wordt vier keer per jaar verstuurd aan vaste donateurs en sponsors.

In deze editie van (t)Huis staat het thema ‘groeikracht’ centraal. Eigenlijk is dat ook een thema binnen ons gezin, want groei en kracht zijn ontzettend belangrijk voor kinderen met luchtweg problemen.Wij hebben onze baby van amper 2300 gram zien opgroeien tot een flinke kerel van alweer acht jaar oud. Hoe groter en sterker hij wordt, hoe groter en sterker zijn luchtwegen worden dus ik kon mijn baby destijds wel groot kijken.

(t)Huis

Als je op onderstaande link klikt kun je deze editie lezen. Met daarin ons verhaal rondom het thema ‘groeikracht’ en over ons verblijf in het Ronald mcDonaldhuis.Interview in het magazine (t)HuisVolg je mij al op Instagram? Mijn gebruikersnaam is heleen_nzam, of klik op deze link. In mijn stories vind je een dagelijkse update van mijn niet zo alledaagse leven. 

Grappig met een vette knipoog, soms tragisch en ontroerend, eerlijk met het hart op de tong, so be gentle.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

mijn ei

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

En man oh man wat is er weinig zeker in mijn leven. Ruim tien jaar samen met de liefde van mijn leven, maar bij ons geen kans op sleur. Never a dull moment, en een toekomst vol mogelijkheden. En al die mogelijkheden geven mij inspiratie voor het schrijven van mijn blogs.

Die zijn soms tragisch en ontroerend, want ik heb nou eenmaal een zoon met extra’s: Extra lief, extra knap, extra slim…en helaas afhankelijk van zijn trachea canule, thuisbeademing en sondevoeding. Zorgintensief zeggen ze dan.

Soms zijn ze vertederend, want ik heb nou eenmaal een uberschattige dreumes dochter.

En soms grappig. Want dat ben ik nou eenmaal. Graag zelf een korrel zout toevoegen, ik hou van overdrijven.

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

Mijn motto, mijn houvast, mijn inspiratie, en de naam van mijn blog. Terugkomend op dat ei: Door het delen van mijn hersenspinsels in de vorm van dit blog, raak ik die dus kwijt. Veel leesplezier en like, share of plaats gerust een reactie. Vind ik leuk.

jouw ei

[contact-form-7 id="350" title="Contactformulier 1"]