lief

Ons verhaal in een interview

De dag nadat wij een filmploeg van brandpunt over de vloer hadden, werd ik telefonisch geïnterviewd voor een artikel op de wegsite. Ik had een minuut of twintig nodig om ons verhaal in vogelvlucht te vertellen. Twee dagen later stond het artikel online en even later werd het artikel op de Facebook pagina van brandpunt gedeeld. No way back. 

Terwijl ik het interview lees denk ik bij mezelf: gaat dit echt over ons? Tegelijkertijd ben ik er ontzettend trots op dat dit inderdaad ons verhaal is. Trots op mijn gezin, het goede team dat we samen zijn en wat fijn dat ik blijkbaar kan overbrengen hoe positief we in het leven staan. Bijzonder dat iemand die ik nog nooit ontmoet heb, zo perfect kan omschrijven hoe wij de afgelopen 8 jaren beleefd hebben.


Wil je het artikel lezen, klik dan >hier<


Vanavond wordt de reportage van brandpunt uitgezonden waar ons verhaal een rol in speelt. Ik heb eerst een cursus, dus wij kijken later op de avond samen uitzending gemist. Gaan jullie kijken? Laat me vooral weten wat je er van vond, ik ben reuze benieuwd!!

Brandpunt, 20:25 op NPO 2.


Wil je meer van mij en mijn gezin zien? Bekijk dan mijn Instagramstories. Daar doe ik dagelijks verslag van mijn niet zo alledaagse leven.

Grappig met een vette knipoog, soms tragisch en ontroerend, eerlijk met het hart op de tong, so be gentle.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

mijn ei

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

En man oh man wat is er weinig zeker in mijn leven. Ruim tien jaar samen met de liefde van mijn leven, maar bij ons geen kans op sleur. Never a dull moment, en een toekomst vol mogelijkheden. En al die mogelijkheden geven mij inspiratie voor het schrijven van mijn blogs.

Die zijn soms tragisch en ontroerend, want ik heb nou eenmaal een zoon met extra’s: Extra lief, extra knap, extra slim…en helaas afhankelijk van zijn trachea canule, thuisbeademing en sondevoeding. Zorgintensief zeggen ze dan.

Soms zijn ze vertederend, want ik heb nou eenmaal een uberschattige dreumes dochter.

En soms grappig. Want dat ben ik nou eenmaal. Graag zelf een korrel zout toevoegen, ik hou van overdrijven.

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

Mijn motto, mijn houvast, mijn inspiratie, en de naam van mijn blog. Terugkomend op dat ei: Door het delen van mijn hersenspinsels in de vorm van dit blog, raak ik die dus kwijt. Veel leesplezier en like, share of plaats gerust een reactie. Vind ik leuk.

jouw ei

[contact-form-7 id="350" title="Contactformulier 1"]