verpleegkundige

Wij hebben een vacature voor een verpleegkundige!

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige!

Mijn man en ik runnen een klein bedrijfje. Een bedrijfje rondom de zorg voor onze zoon. Onze zoon heeft een tracheacanule en nacht beademing en hij is afhankelijk van sondevoeding die hij binnen krijgt via zijn jejunostomie. Zorgintensief zeggen ze dan, en dat is het ook. Door deze toeters en bellen heeft hij 24 uur per dag zorg nodig.

Als hij naar de wc gaat, zijn boterham eet, onder de douche gaat, naar school gaat en zelfs als hij slaapt.

Hij kan dit allemaal zelf, heeft zich ontwikkeld tot een ‘normale’ (wat is normaal??), ondeugende, leergierige kleuter van bijna zes jaar. Maar omdat hij een tracheacanule heeft moet er altijd iemand in de buurt zijn die geschoold is om te handelen bij calamiteiten. Ik schreef al eerder een blogpost over de canule van mijn zoon en wat daar allemaal bij komt kijken, dat kun je hier lezen.

canulekind

Wij zijn zelf geschoold om voor hem te zorgen en we hebben een fijn team van verpleegkundigen om ons heen die ons hierin ondersteunen. Nou heeft een van die verpleegkundigen aangegeven dat ze per 1 maart nog maar 1 dag beschikbaar zal zijn voor ons. Ze heeft een baan aangeboden gekregen op de kinderafdeling van een ziekenhuis dichter bij haar woonplaats. Leuk voor haar, balen voor ons! Want nu moet ons bedrijfje op zoek naar een nieuwe medewerker. En dat is best lastig, want beschikbare verpleegkundigen die de scholing voor canulezorg hebben gevolgd zijn best schaars. Maar als niks zeker is, is alles mogelijk dus ik zet de kracht van social media in.

Nu even concreet:

 • Wij zijn op zoek naar iemand met een verpleegkundige achtergrond.
 • Het liefst met ervaring met canulezorg en sondevoeding, of bereid om een scholing te volgen.
 • Iemand die twee a drie dagen per week beschikbaar is om toezicht te houden tijdens schooluren in Enschede.
 • Uurloon in overleg.

Ben of ken jij zo iemand, heb je vragen, tips of suggesties? Schroom dan niet en vul het contactformulier onderaan deze pagina in! (De reactie krijg ik in mijn inbox, dus wordt niet zichtbaar op de site.)

Meer weten?

Wil je meer lezen over ons bijzondere gezinsleven? Lees dan wat ik schreef over hoe ieder gezinslid op zijn eigen manier omgaat met het zorgintensieve bestaan in: ‘Onze chronische strijd’.

Over hoe we in de ziekenhuismodus springen als onze zoon opgenomen wordt in ‘Ziekenhuismodus aan’

En over de dag dat hij eindelijk mee naar huis mocht na een maandenlange ziekenhuisopname: ‘De dag dat mijn zoon uit het ziekenhuis ontslagen werd.’

Help je ons?

Wil je ons helpen in de zoektocht naar een verpleegkundige voor onze zoon? Deel dan deze blog door op de icoontjes te klikken onder het contactformulier. Onze dank is groot!

Update: We hebben inmiddels een lieve verpleegkundige gevonden voor onze zoon. Maar mocht jij de nodige ervaring hebben, nodig ik je van harte uit om alsnog je gegevens achter te laten, voor je weet maar nooit ;)

 

 

Grappig met een vette knipoog, soms tragisch en ontroerend, eerlijk met het hart op de tong, so be gentle.

6 comments: On Wij hebben een vacature voor een verpleegkundige!

 • Heey ik zag jullie berichtje, kan helaas niet helpen (zir zelf aan de thuisbeademing 24/7 ben verder erg mobiel en voel me goed) maar ik zie nergens staan in de vacature waar jullie wonen of waar de zorg plaatsvind??
  (Ik wil hem best delen maar als jullie aan de andere kant van nederland wonen heb je niks aan mijn vrienden)

  Groeten lazlo

  • Hoi!
   Dankjewel voor je bericht. Wij wonen in Enschede. (Staat er wel bij ;)
   Ik weet niet waar jij woont, maar wie weet welke connecties jouw vrienden hebben. Dus delen zou tof zijn!
   Groetjes Heleen.

 • Succes met jullie zoektocht! Ik heb het bericht op mijn Facebook gedeeld en als ik niet al goed was voorzien op baangebied, had ik zeker gereageerd :)

 • Ik ben verpleegkundige, bekend met tracheacanule zorg en af en toe in Twente. Helaas te weinig om iets voor jullie te kunnen betekenen.
  Ik ga het bericht delen en wens jullie succes met het zoeken van de geschikte hulpverlener!

  Vriendelijk groet, Frankie

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

mijn ei

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

En man oh man wat is er weinig zeker in mijn leven. Ruim tien jaar samen met de liefde van mijn leven, maar bij ons geen kans op sleur. Never a dull moment, en een toekomst vol mogelijkheden. En al die mogelijkheden geven mij inspiratie voor het schrijven van mijn blogs.

Die zijn soms tragisch en ontroerend, want ik heb nou eenmaal een zoon met extra’s: Extra lief, extra knap, extra slim…en helaas afhankelijk van zijn trachea canule, thuisbeademing en sondevoeding. Zorgintensief zeggen ze dan.

Soms zijn ze vertederend, want ik heb nou eenmaal een uberschattige dreumes dochter.

En soms grappig. Want dat ben ik nou eenmaal. Graag zelf een korrel zout toevoegen, ik hou van overdrijven.

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

Mijn motto, mijn houvast, mijn inspiratie, en de naam van mijn blog. Terugkomend op dat ei: Door het delen van mijn hersenspinsels in de vorm van dit blog, raak ik die dus kwijt. Veel leesplezier en like, share of plaats gerust een reactie. Vind ik leuk.

jouw ei

[contact-form-7 id="350" title="Contactformulier 1"]