1000 kusjes

Ik heb zó veel reacties gehad op mijn voorgenomen deelname aan sporten voor Sophia, echt super tof! Mijn blog is heel veel gedeeld en tot nu toe heb ik van maar liefst 81 mensen een donatie gehad! Wat onwijs lief en bij deze een blog speciaal opgedragen aan jullie, mensen met het hart op de goede plek.

Het liefst zou ik jullie allemaal persoonlijk willen bedanken. Ik kom af en toe iemand tegen die gedoneerd heeft. Leuk, want dan kan ik diegene persoonlijk bedanken. Maar….dit is hoe mijn brein dan werkt. Mijn soms zo onzekere en chaotische brein:

Ik zie iemand en denk: “Hee, die heeft een donatie gedaan, die moet ik even bedanken!” En terwijl ik naar diegene toe loop denk ik:

Was zij dat wel? Had zij wel een donatie gedaan? Want als het niet zo is, is het natuurlijk stom om haar te bedanken. Denkt ze vast dat ik via een omweg wil vragen of ze wil doneren. Eerst thuis maar even nakijken of zij inderdaad een donatie heeft gedaan.

Of:

Had ik haar nou al bedankt? Volgens mij wel, maar ik weet het niet helemaal zeker. Is het stom om haar per ongeluk twee keer te bedanken? Of had zij niet helemaal niet gedoneerd?

Terug naar punt 1.
Daarna dacht ik:

Misschien is het aardig om iedereen die gedoneerd heeft te vermelden op mijn blog. Maar de lijst met donaties is nou de 80 gepasseerd. Met een lijst van 80 namen die je wilt bedanken schiet je je doel voorbij denk ik. En misschien zijn er ook wel mensen die anoniem een donatie willen doen. Ook geen optie dus.

Dus is deze voor jullie. Lieve familie, lieve vrienden, lieve collega’s, lieve bekenden, lieve onbekenden en lieve lezers van mijn blog. Ik vind het echt zó lief dat jullie mij niet in mijn bijvoeglijke hemd laten staan! Ik zat enorm te twijfelen wat ik moest invullen bij mijn streef bedrag. Ik begon heel bescheiden met €200,- want het moest natuurlijk wel haalbaar zijn en ik wou mezelf een afgang besparen. Maar ik geloof dat ik binnen een half uur die €200,- gepasseerd was en toen heb ik heel stoer een nulletje achter mijn streefbedrag gezet. De mailtjes met donaties stroomden binnen en ik werd er helemaal hyper van! Ik zit al ruim over de helft van mijn streefbedrag en dat maakt mij super trots! Jullie maken mij super trots!

10 keer dankjewel, 9 dikke knuffels, 8 dankbare blikken, 7 high fives, 6 dansjes om de tafel, 5 stevige handdrukken, 4 bosjes bloemen, 3 zoenen op wangen, 2 knipogen en 1 blije zorgmama.

sporten voor Sophia

En laten we vooral niet vergeten dat het geld terecht komt bij een super goed doel: Onderzoek en behandeling voor kinderen met een slappe en vernauwde luchtweg. Was je nog van plan om te doneren maar daar nog niet aan toe gekomen? klik dan op bovenstaande afbeelding van Sporten voor Sophia, want ik heb mijn streefbedrag nog niet gehaald. Je komt dan op mijn persoonlijke actie pagina met ons verhaal en wat persoonlijke foto’s. Heel veel hartjes voor jullie!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Lees hier wat ik eerder schreef over sporten voor Sophia:

  1. Ik ga sporten voor Sophia
  2. Als elke ademteug moeite kost

Grappig met een vette knipoog, soms tragisch en ontroerend, eerlijk met het hart op de tong, so be gentle.

2 comments: On 1000 kusjes

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

mijn ei

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

En man oh man wat is er weinig zeker in mijn leven. Ruim tien jaar samen met de liefde van mijn leven, maar bij ons geen kans op sleur. Never a dull moment, en een toekomst vol mogelijkheden. En al die mogelijkheden geven mij inspiratie voor het schrijven van mijn blogs.

Die zijn soms tragisch en ontroerend, want ik heb nou eenmaal een zoon met extra’s: Extra lief, extra knap, extra slim…en helaas afhankelijk van zijn trachea canule, thuisbeademing en sondevoeding. Zorgintensief zeggen ze dan.

Soms zijn ze vertederend, want ik heb nou eenmaal een uberschattige dreumes dochter.

En soms grappig. Want dat ben ik nou eenmaal. Graag zelf een korrel zout toevoegen, ik hou van overdrijven.

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

Mijn motto, mijn houvast, mijn inspiratie, en de naam van mijn blog. Terugkomend op dat ei: Door het delen van mijn hersenspinsels in de vorm van dit blog, raak ik die dus kwijt. Veel leesplezier en like, share of plaats gerust een reactie. Vind ik leuk.

jouw ei

[contact-form-7 id="350" title="Contactformulier 1"]