Villa Pardoes

Een mooi gebaar uit onverwachte hoek

Soms is het gewoon allemaal shit. Dan kost het net iets meer moeite om een glimlach op te zetten en positief te blijven. Wij zijn niet van het soort dat hun koppie laat hangen op de minder goede dagen. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen zeggen we altijd. Maar als je kind chronisch ziek is, is dat soms gewoon verdomd moeilijk.

En soms…krijg je een hand aangereikt uit onverwachte hoek om je een boost te geven die even nodig is. We kregen van de week een kaartje met als afzender Villa Pardoes. Mijn hart maakte een sprongetje van de instant voorpret. Wij mogen namelijk volgende week met ons gezin een week kosteloos op vakantie en wat kijken we daar ontzettend naar uit!

villa pardoes

Villa Pardoes

Villa Pardoes is een vakantieverblijf vlak naast de Efteling. Zij bieden gezinnen met een ernstig ziek kind geheel kosteloos een vakantie aan. Dus eigenlijk wil je helemaal geen uitnodiging van Villa Pardoes, want dit betekent dat je een (chronisch) ziek kind hebt. Maar het uitgangspunt van Villa Pardoes is: Even alles vergeten en daar zijn we echt aan toe. Ik moet zeggen dat het de laatste tijd best goed gaat hoor. Maar de constante zorg van de afgelopen zeven jaar en de zorg voor de toekomst, laat op zijn zachtst gezegd wel zijn sporen na.

Een brok in mijn keel

En dus grijpen we deze kans met beide handen aan. Wat ik op de site lees klinkt geweldig en hartverwarmend. Ik heb met een brok in mijn keel zitten lezen, wat een fantastisch initiatief! Niet alleen mogen we een week gebruik maken van één van de 12 themavakantiehuisjes, ook mogen we gratis naar de Efteling en krijgen we korting voor parken in de omgeving. Er wordt van alles georganiseerd om deze week zo onvergetelijk mogelijk te maken. Ik kan bijna niet geloven dat wij dit mogen gaan mee maken! Het voelt ook een beetje gek om dit zomaar te krijgen. Zo’n groot gebaar, varpakt in een kaartje op de mat dat we van harte welkom zijn.

Maar weet je wat? Deze uitnodiging nemen we dankbaar in ontvangst, want die kleine grote held van ons, die heeft het dik verdient.

Wij gaan dubbel en dwars, volop genieten van een sprookjesachtige vakantie. We laten de boel de boel en parkeren alle zorgen even ergens achter in ons hoofd, waar niemand bij kan. Nog acht nachtjes slapen en dan…Villa Pardoes, here we come!


Natuurlijk ga ik jullie meenemen op mijn Instagram stories. Volg je mij daar al? >klik<

 

 

 

Grappig met een vette knipoog, soms tragisch en ontroerend, eerlijk met het hart op de tong, so be gentle.

2 comments: On Een mooi gebaar uit onverwachte hoek

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

mijn ei

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

En man oh man wat is er weinig zeker in mijn leven. Ruim tien jaar samen met de liefde van mijn leven, maar bij ons geen kans op sleur. Never a dull moment, en een toekomst vol mogelijkheden. En al die mogelijkheden geven mij inspiratie voor het schrijven van mijn blogs.

Die zijn soms tragisch en ontroerend, want ik heb nou eenmaal een zoon met extra’s: Extra lief, extra knap, extra slim…en helaas afhankelijk van zijn trachea canule, thuisbeademing en sondevoeding. Zorgintensief zeggen ze dan.

Soms zijn ze vertederend, want ik heb nou eenmaal een uberschattige dreumes dochter.

En soms grappig. Want dat ben ik nou eenmaal. Graag zelf een korrel zout toevoegen, ik hou van overdrijven.

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

Mijn motto, mijn houvast, mijn inspiratie, en de naam van mijn blog. Terugkomend op dat ei: Door het delen van mijn hersenspinsels in de vorm van dit blog, raak ik die dus kwijt. Veel leesplezier en like, share of plaats gerust een reactie. Vind ik leuk.

jouw ei

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht