LAK door Tijn

LAK door Tijn

I’m a sucker voor goede doelen. Zeker als het over kinderen gaat. Ik zet dan ook met enige regelmaat mijn blog in om goede doelen een podium(pje) te geven. Je kent Tijn vast nog wel. Tijn, de held van Serious request 2016. Hij wilde heel graag geld ophalen voor SR16 door nagels te lakken en wauw wat is hem dat gelukt!

Weet je nog?

Tijn zijn verhaal slaat in als een bom en heel bekend en onbekend Nederland slaat massaal aan het nagels lakken. Volgens mij was zijn actie de meest succesvolle ooit. Hashtags als #heelhollandlakt en #lakaan vliegen je om de oren. Er wordt een gat in het glazen huis gemaakt en Tijn mag binnen gaan zitten lakken. De burgermeester, Paul Tepla, benoemd Tijn voor één dag tot burgermeester van Breda. Tijn redt Serious Request 2016.

Lieve, dappere, stoere Tijn. En helaas ongeneeslijke zieke Tijn. Tijn heeft hersenstamcelkanker, een kanker die nog niet te behandelen is. Tijn kan niet meer beter worden.

Hij wil heel graag kinderen, die net als hij vechten tegen hersenstamelkanker, helpen en daarom komt hij nog één keer in actie. Hij is begonnen met zijn eigen nagellak lijn: LAK door Tijn. Het hele verhaal lees je op zijn site, klik hier.

LAK door Tijn

Voor €10,- koop je een potje nagellak in één van Tijn’s favoriete kleuren. De gehele opbrengst gaat naar stichting Semmy. Het doel is om één miljoen euro op te halen zodat de stichting een nieuwe behandelmethode naar Nederland kan halen. Tijn legt het allemaal uit in het volgende filmpje.

Lieve Tijn, wat zou ik willen dat ik nog nooit van jou had gehoord. Want dat zou betekenen dat je een gezonde zesjarige jongen was die gewoon dingen deed die zesjarige jongens doen. Het ga je goed Tijn, ik vind je een topper!


Koop jij ook een potje nagellak? klik op onderstaand logo.

LAK door Tijn

Grappig met een vette knipoog, soms tragisch en ontroerend, eerlijk met het hart op de tong, so be gentle.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

mijn ei

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

En man oh man wat is er weinig zeker in mijn leven. Ruim tien jaar samen met de liefde van mijn leven, maar bij ons geen kans op sleur. Never a dull moment, en een toekomst vol mogelijkheden. En al die mogelijkheden geven mij inspiratie voor het schrijven van mijn blogs.

Die zijn soms tragisch en ontroerend, want ik heb nou eenmaal een zoon met extra’s: Extra lief, extra knap, extra slim…en helaas afhankelijk van zijn trachea canule, thuisbeademing en sondevoeding. Zorgintensief zeggen ze dan.

Soms zijn ze vertederend, want ik heb nou eenmaal een uberschattige dreumes dochter.

En soms grappig. Want dat ben ik nou eenmaal. Graag zelf een korrel zout toevoegen, ik hou van overdrijven.

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

Mijn motto, mijn houvast, mijn inspiratie, en de naam van mijn blog. Terugkomend op dat ei: Door het delen van mijn hersenspinsels in de vorm van dit blog, raak ik die dus kwijt. Veel leesplezier en like, share of plaats gerust een reactie. Vind ik leuk.

jouw ei

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht