The story of my life

Op mijn verjaardag deelde ik bovenstaande foto op Instagram met de tekst: 

Voor mijn verjaardag wil ik een week lang slapen cadeau. Maar één nachtje is ook al goed. Of een halve. 

Ik was zo, zo moe! Ik zou op mijn verjaardag met vriendinnen uit eten gaan, maar dat heb ik afgebeld. Mijn motto is altijd: slapen doe je maar als je dood bent. Dus geloof me, als ik een gelegenheid voor een feestje laat glippen, ben ik écht moe. 

Op mijn verjaardag wist ik weer eens waarom de liefde van mijn leven, de liefde van mijn leven is. In het geheim was hij al weken bezig met de voorbereidingen om mij te verrassen met een weekendje weg, met z’n tweeën!! Kindloos en zorgeloos. 

De schat heeft gebeld met mijn collega’s om te checken wanneer ik vrij kon nemen. Hij heeft oppas voor zussie geregeld en onze zesjarige gaat voor het eerst uit logeren bij één van ‘onze’ verpleegkundigen zodat zij de zorg van ons kan over nemen. Wat voor hem één groot feest is, dus daar doen we hem ook een plezier mee. 

Alles verloopt nog volgens plan. We hebben verkouden en zieke mensen zoveel mogelijk geweerd en zijn niet met onze zesjarige in indoorspeeltuinen of zelfs maar de supermarkt geweest om de kans zo klein mogelijk te houden dat hij een virus zou oplopen. Ik ga nu onbehandeld hout zoeken om op af te kloppen, maar het lijkt er op dat alles door kan gaan. 

Dus aankomend weekend gaan we met z’n tweeën een heel weekend naar Maastricht. Magisch Maastricht wel te verstaan. 

Magisch Maastricht met haar kerstmarktjes, haar schaatsbaan, haar restaurantjes en winkels. We verblijven in een hotel met een xl kamer, een xl bad en een xl bed. Ik krijg gewoon een weekend door slapen voor mijn verjaardag, wat een top cadeau! 

Waarschijnlijk ben ik wel gewoon voor zeven uur wakker omdat mijn lichaam sinds ik moeder ben zo geprogrammeerd is, maar dan kunnen we nog wel wat andere bezigheden bedenken waar we door ons drukke leven niet aan toe komen. If you know what I mean. (Sorry pap.)

Tips voor een magisch weekend Maastricht zijn overigens welkom, want we hebben wél het voornemen om meer te zien dat alleen onze XL hotelkamer. Dus vertel, wat mogen we niet missen als we naar Maastricht gaan? 

Dit heb ik gisteren geschreven om vandaag online te zetten. Vanochtend werden we wakker met een spugende zesjarige en een koortsige zussie. 

Zucht…story of my life. 

Grappig met een vette knipoog, soms tragisch en ontroerend, eerlijk met het hart op de tong, so be gentle.

One comment: On The story of my life

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

mijn ei

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

En man oh man wat is er weinig zeker in mijn leven. Ruim tien jaar samen met de liefde van mijn leven, maar bij ons geen kans op sleur. Never a dull moment, en een toekomst vol mogelijkheden. En al die mogelijkheden geven mij inspiratie voor het schrijven van mijn blogs.

Die zijn soms tragisch en ontroerend, want ik heb nou eenmaal een zoon met extra’s: Extra lief, extra knap, extra slim…en helaas afhankelijk van zijn trachea canule, thuisbeademing en sondevoeding. Zorgintensief zeggen ze dan.

Soms zijn ze vertederend, want ik heb nou eenmaal een uberschattige dreumes dochter.

En soms grappig. Want dat ben ik nou eenmaal. Graag zelf een korrel zout toevoegen, ik hou van overdrijven.

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

Mijn motto, mijn houvast, mijn inspiratie, en de naam van mijn blog. Terugkomend op dat ei: Door het delen van mijn hersenspinsels in de vorm van dit blog, raak ik die dus kwijt. Veel leesplezier en like, share of plaats gerust een reactie. Vind ik leuk.

jouw ei

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht