Thank God voor de corrigerende slip!

Thank God for curves!
Correctie.
Thank God for de corrigerende slip! En hemd. En badpak. En jurk. Zwart, wit, huidskleur…You name it, I have it. Of ik wil het. Want ja, sommige vrouwen komen er mee weg, die curves. Sommige vrouwen staan de curves zelfs prachtig! Maar de mijne zitten net op de verkeerde plek en dus houd ik ze liever in bedwang met welk kledingstuk dan ook maar corrigerend is.

corrigerende slip

Ik weet het, een corrigerende slip ziet er net zo lelijk uit als het klinkt. Maar wat je niet ziet bestaat niet. Dus de corrigerende slip onder mijn kleding bestaat net zo min als die vetrolletjes die je daardoor niet meer ziet. Ik zit volop in mijn strijd tegen de zwangerschapskilo’s die blijkbaar een lekker plekje hebben gevonden op mijn heupen, mijn buik en ja, zelfs mijn bovenarmen. Een uit de kluiten gewassen ik, zeg maar.

Koolhydraatarm eten, shakes, Sonja Bakker, been there done that. Ja hoor ik voel me er beter bij als ik op mijn koolhydraten let. En ja, het werkt. Ik val ook heus wel af. Elke maandag begin ik trouw en vastbesloten, elke vrijdag vergeet ik dat weer voor het gemak.

Ooit ga ik ze te lijf hoor, die tien kilo. Maar aankomend weekend moet ik het weer hebben van de corrigerende kledingstukken. Je ziet meteen resultaat zonder al te veel inspanning. Nou ja, het aan- en uittrekken is al een work out op zich. Maar mijn oudste is inmiddels zes en die kan zijn moeder best even helpen. Die kilo’s zitten per slot van rekening mede dankzij hem.

Grappig met een vette knipoog, soms tragisch en ontroerend, eerlijk met het hart op de tong, so be gentle.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

mijn ei

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

En man oh man wat is er weinig zeker in mijn leven. Ruim tien jaar samen met de liefde van mijn leven, maar bij ons geen kans op sleur. Never a dull moment, en een toekomst vol mogelijkheden. En al die mogelijkheden geven mij inspiratie voor het schrijven van mijn blogs.

Die zijn soms tragisch en ontroerend, want ik heb nou eenmaal een zoon met extra’s: Extra lief, extra knap, extra slim…en helaas afhankelijk van zijn trachea canule, thuisbeademing en sondevoeding. Zorgintensief zeggen ze dan.

Soms zijn ze vertederend, want ik heb nou eenmaal een uberschattige dreumes dochter.

En soms grappig. Want dat ben ik nou eenmaal. Graag zelf een korrel zout toevoegen, ik hou van overdrijven.

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

Mijn motto, mijn houvast, mijn inspiratie, en de naam van mijn blog. Terugkomend op dat ei: Door het delen van mijn hersenspinsels in de vorm van dit blog, raak ik die dus kwijt. Veel leesplezier en like, share of plaats gerust een reactie. Vind ik leuk.

jouw ei

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht