trots

Mijn kind wat ben ik trots

Mijn kind wat is er allemaal gebeurd de afgelopen zes jaar. Mijn kind wat ben jij een doorzetter. Mijn kind wat ben ik trots op jou. Mijn kind wat maak jij me trots. Ik hoop dat je dat voelt wanneer ik je dat vertel. Het is alweer zes jaar geleden dat jij ons leven volledig overhoop haalde. Zes jaar geleden dat jij mij mama maakte en me dat liet voelen tot in de diepste vezels van mijn lijf. Jij gaf mij emoties die ik nog niet kende. Jij gaf mij diepste dalen en hoogste hoogtes. Mijn kind wat ben ik trots op jou.

Het is alweer zes jaar geleden dat jij als onaf mensje op mijn buik gelegd werd. Zo perfect aan de buitenkant, maar van binnen was je niet volmaakt. Hoe ik ook mijn best heb gedaan om jou volmaakt ter wereld te brengen, het is mij niet gelukt. En dat spijt me.

trots

Ik moest jou loslaten nog voordat ik je kon vasthouden. En dat spijt me. Het spijt me dat niks vanzelfsprekend gaat bij jou. Het spijt me dat je nooit baby hebt kunnen zijn maar meteen moest knokken om er te zijn en te blijven. Maar mijn kind wat heb jij je daar goed doorheen geslagen en wat ben ik vreselijk trots op jou.

Mijn kind wat ben ik trots op het mensje dat jij bent. Wat ben ik er trots op dat jij zo vastberaden bent. Wat ben ik trots dat jij je nooit laat kennen en ondanks alles zoveel levensvreugde kent. Wat ben ik trots op jouw uitdagende karakter.

Wordt maar boos, doe maar tegendraads, kies je eigen weg. Dat is jouw kracht en heeft je gebracht waar je nu bent.

Wat ben ik trots op wat jij allemaal hebt overwonnen en wat ben ik trots dat ik jouw mama mag zijn. Wat ben ik trots dat je er bent. I love you, ik lief jou, ik hou van jou. Fijne verjaardag lieverd, tot de maan en weer terug.

X mama.

Grappig met een vette knipoog, soms tragisch en ontroerend, eerlijk met het hart op de tong, so be gentle.

One comment: On Mijn kind wat ben ik trots

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

mijn ei

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

En man oh man wat is er weinig zeker in mijn leven. Ruim tien jaar samen met de liefde van mijn leven, maar bij ons geen kans op sleur. Never a dull moment, en een toekomst vol mogelijkheden. En al die mogelijkheden geven mij inspiratie voor het schrijven van mijn blogs.

Die zijn soms tragisch en ontroerend, want ik heb nou eenmaal een zoon met extra’s: Extra lief, extra knap, extra slim…en helaas afhankelijk van zijn trachea canule, thuisbeademing en sondevoeding. Zorgintensief zeggen ze dan.

Soms zijn ze vertederend, want ik heb nou eenmaal een uberschattige dreumes dochter.

En soms grappig. Want dat ben ik nou eenmaal. Graag zelf een korrel zout toevoegen, ik hou van overdrijven.

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

Mijn motto, mijn houvast, mijn inspiratie, en de naam van mijn blog. Terugkomend op dat ei: Door het delen van mijn hersenspinsels in de vorm van dit blog, raak ik die dus kwijt. Veel leesplezier en like, share of plaats gerust een reactie. Vind ik leuk.

jouw ei

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht