tony chocolony

Damn you, Tony’s Chocolonely!

Degene die mij kennis liet maken met Tony’s Chocolonely zeezout-karamel zal ik dat voor altijd kwalijk nemen. Ik had namelijk nooit zo veel met chocolade. Ik kon er prima vanaf blijven. En zeg nou zelf, chocola met zeezout en karamel, dat klinkt toch nergens naar? Maar, zei mijn collega: Proef nou maar want dit is écht heel erg lekker! Ik zeg het je, dat ene stukje was goddelijk! En nu? Nu kan ik niet meer vol overtuiging zeggen: Ach chocolade, daar kan ik makkelijk vanaf blijven.

Als ik boodschappen doe en ik zie in mijn ooghoek de oranje verpakking, dan belandt hij in mijn boodschappenkar. Het is gewoon een reflex!

Oranje Tony’s Chocolonely moet. in. mijn. boodschappenkar.

Als mijn man ’s avonds op strooptocht is naar wat lekkers wéét hij dat ik zo’n reep in mijn kar heb gegooid. Ik kijk als een geschrokken hert in naderende koplampen als hij vraagt waar die reep is gebleven. Met bruine mondhoeken stamel ik dat ik het ook niet weet en slik snel het laatste hapje door.

Mijn goede voornemen voor 2016 is geen chocolade met zeezout en karamel smaak meer in huis halen. En als ik toch zo’n reep heb gekocht, hem in de auto opeten en al het bewijsmateriaal weggooien. Anders moet ik delen mat mijn man.

Damn you, Tony’s Chocolonely!

Wil je weten wat mijn andere goede voornemens zijn voor 2016? Ik schreef er over voor shopswithlove.com en dat lees je hier. Achteraf gezien had ik het misschien beter bij 1 goede voornemen moeten houden in plaats van 8. Dan was de kans van slagen groter geweest.

Grappig met een vette knipoog, soms tragisch en ontroerend, eerlijk met het hart op de tong, so be gentle.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

mijn ei

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

En man oh man wat is er weinig zeker in mijn leven. Ruim tien jaar samen met de liefde van mijn leven, maar bij ons geen kans op sleur. Never a dull moment, en een toekomst vol mogelijkheden. En al die mogelijkheden geven mij inspiratie voor het schrijven van mijn blogs.

Die zijn soms tragisch en ontroerend, want ik heb nou eenmaal een zoon met extra’s: Extra lief, extra knap, extra slim…en helaas afhankelijk van zijn trachea canule, thuisbeademing en sondevoeding. Zorgintensief zeggen ze dan.

Soms zijn ze vertederend, want ik heb nou eenmaal een uberschattige dreumes dochter.

En soms grappig. Want dat ben ik nou eenmaal. Graag zelf een korrel zout toevoegen, ik hou van overdrijven.

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

Mijn motto, mijn houvast, mijn inspiratie, en de naam van mijn blog. Terugkomend op dat ei: Door het delen van mijn hersenspinsels in de vorm van dit blog, raak ik die dus kwijt. Veel leesplezier en like, share of plaats gerust een reactie. Vind ik leuk.

jouw ei

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht