Ons huishouden van Jan Steen

Twee kinderen, met weinig leeftijdsverschil. En dan het liefst van hetzelfde geslacht. Dat is nog eens praktisch! Kleertjes worden hergebruikt en speelgoed wordt gedeeld. Ja bij ons dus niet. Wij doen meestal moeilijk waar het makkelijk kan. Mijn zoon kreeg na vijf jaar een zusje. Meer dan welkom en super gezellig natuurlijk. Maar praktisch is wat anders….

Het scheelt dat ik gelukkiger ben met speelgoed op de grond, afwas op het aanrecht en een stapel post op de keukentafel. Lees mijn blog op shopswithlove.com over ons gezellige huishouden (van Jan Steen)

Grappig met een vette knipoog, soms tragisch en ontroerend, eerlijk met het hart op de tong, so be gentle.

One comment: On Ons huishouden van Jan Steen

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Sliding Sidebar

mijn ei

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

En man oh man wat is er weinig zeker in mijn leven. Ruim tien jaar samen met de liefde van mijn leven, maar bij ons geen kans op sleur. Never a dull moment, en een toekomst vol mogelijkheden. En al die mogelijkheden geven mij inspiratie voor het schrijven van mijn blogs.

Die zijn soms tragisch en ontroerend, want ik heb nou eenmaal een zoon met extra’s: Extra lief, extra knap, extra slim…en helaas afhankelijk van zijn trachea canule, thuisbeademing en sondevoeding. Zorgintensief zeggen ze dan.

Soms zijn ze vertederend, want ik heb nou eenmaal een uberschattige dreumes dochter.

En soms grappig. Want dat ben ik nou eenmaal. Graag zelf een korrel zout toevoegen, ik hou van overdrijven.

Als niks zeker is, is alles mogelijk.

Mijn motto, mijn houvast, mijn inspiratie, en de naam van mijn blog. Terugkomend op dat ei: Door het delen van mijn hersenspinsels in de vorm van dit blog, raak ik die dus kwijt. Veel leesplezier en like, share of plaats gerust een reactie. Vind ik leuk.

jouw ei

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht